Kategóriák

ADATGYŰJTŐ

ADATGYŰJTŐ

Az általános felhasználásra tervezett adatgyűjtőkbe integráltak minden funkciót, amire a felhasználóknak a napi tevékenységük folyamán szükségük lehet, így kielégíti a legkülönbözőbb igényeket is. Kiváló választás kis- és középvállalkozások számlára. Főként a készlet kezelés, leltározás, árukövetés, bevételezés, árukiadás, árazás területén vehetik hasznát az eszköznek.

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
ADATGYŰJTŐ DATALOGIC MEMOR X3 944250003
Bruttó ár: 177,673Ft.-/DB
Memor X3 adatgyűjtő főbb jellemzői
Ergonomikus forma, robosztus kivitel
1D, 2D imager, lézer olvasó, mindegyik "Green Spot" opcióval
Kétféle akkumulátor 1430, és 2300 mAh
Microsoft Windows CE 6.0 Core, vagy CE 6.0 Pro operációs rendszer
XScale PXA 310 806MHz processzor a CE Pro, XScale PXA 310 624 MHz a CE Core modelleken
Summit 802.11 a/b/g/n WiFi adapter CCX V4 biztonsági változattal
Bluetooth 2.1 EDR-rel
256 MB RAM (128 MB a Windows CE Core modelleken)
512 MB Flash memória
Felhasználó által hozzáférhető micro SD memóriakártya
1,2 m-ről betonra ejthető, Gorilla Glass II szkenner ablak a lézeres modelleken
IP 54 védettség
Memor X3 adatgyűjtő részletes leírás
A Memor X3 adatgyűjtő számos új szolgáltatásával, és kedvező tulajdonságával tovább erősíti a DataLogic pozícióját a pehelykönnyű, kompakt termékek csoportjában.
Az új Memor egyszerűen zsebre vágható kis méretőnek, és könnyű súlyának köszönhetően. Az ergonomikus forma, és a kompakt méret lehetővé teszi a Memor X3 egykezes használatát, a billentyűk a terminált tartó kéz hüvelykujjával is elérhetők.
A kis méret ergonomikus forma nem egy sérülékeny terméket takar. A Memor X3 vonalkódolvasó ablaka Gorilla Glass anyagból készült (lézeres modellek), a terminál többszöri padlóra ejtést is elvisel (1,2 m-ről), üzemi hőmérsékleti tartománya -10 + 50 fok Celsius.
A Memor X3 adatgyűjtő család számos modellkínálata az igények széles csoportjának fele meg. A Memor X3 adatgyűjtő többféle vonalkódolvasóval rendelhető, egyszerű CCD szkennerrel, nagy teljesítményű Gorilla Glass ablakos lézer szkennerrel, vagy 2D olvasóval, mely ideális a gyógyszertári alkalmazásokhoz. A Memor X3 adatgyűjtő összes vonalkódolvasója tartalmazza a DataLogic szabadalmaztatott "Green Spot" opcióját, mely a sikeres olvasást nyugtázza, a vonalkódra vetített zöld fényponttal. Ez a szolgáltatás különösen a nagy jellemző háttérzajjal rendelkező alkalmazások esetében előnyös. A Memor X3 adatgyűjtő kategóriájában kitűnik nagy kapacitású akkumulátoraival (1430, és 2300 mAh), 802.11 a/b/g/n szabványokat támogató WiFi adapterével, és 61 mm-es (2,4 collos) erős fényű QVGA érintőképernyőjével, valamint erős 806 MHz-es processzorával (A Windows CE Pro modelleknél).
A Memor akkumulátora alapkivitelben micro USB porton keresztül tölthető, és az adatátvitel is ezen az interfészen bonyolítható. Az opcionális töltő / dokkoló egység egyszerűbb, kényelmesebb használatot tesz lehetővé, különösen a batch modellek estében.
A Memor X3 leltári, tárgyi eszköz alkalmazásokhoz kiválóan alkalmas, különösen a Leltár-PRO alkalmazás használata révén.
ADATGYŰJTŐ CIPHERLAB CPT 8001
Bruttó ár: 158,750Ft.-/DB
Leltározáskor értékes segítséget nyújt, jelentősen gyorsítja munkáját. Amennyiben nem szeretne hosszú napokig leltározni, papírok kitöltésével majd a számítógépre való rögzítésével bíbelődni, megtalálta az ezt kiváltó költségtakarékos eszközt:
Beépített lézeres vonalkód olvasóval ellátott karakteres adatgyűjtő, leltározási, komissiózási feladatok elvégzésére ideális. Mobiltelefonhoz hasonló súlya, mérete, billentyűzet kiosztása révén használata könnyen elsajátítható, jobb és balkezesek egyforma hatékonysággal használhatják. Az adatgyűjtés mikéntje egyszerűen alakítható a gyártó által biztosított alkalmazás generátorral, mely megoldja a PC és az adatgyűjtő közötti kapcsolatot is. A készülék tápellátását beépített akkumulátor, szolgáltatja.
Az OpenCart támogatásával. Tartalommal megtölti a Polár Computer
ITV DEBRECEN-INFO IRODAGÉPTECHNIKAI KFT © 2019