Szállítási információk

A SZÁLLÍTÁS KÖLTSÉGEIT az aktuális díjszabás alapján a vevő viseli, mely a termék súlyától, valamint a  méretétől is függ, és az alábbiak szerint alakul:

 

Választható szállítási módozatok:

 

1. Szállítás futárcéggel

A megrendelés egy futárcég közvetítésével, utánvéttel kerül kézbesítésre, a futárcég és a webáruház üzemeltetője között létrejött megállapodás alapján, a futárcég mindenkori érvényes díjszabásának megfelelő költség felszámításával. A webáruház üzemeltetőjének csomagküldésre szerződött partnere a DPD HUNGARIA KFT.

 

2. Magyar Posta csomagküldő szolgáltatása

A megrendelés postai úton, utánvéttel kerül kézbesítésre a Magyar Posta mindenkori érvényes díjszabásának megfelelő költség felszámításával. Kérhető postán maradó, PostaPontra, vagy házhoz szállítással.

A Magyar Posta érvényes díjszabását IDE kattintva megtekintheti.

A futárszolgálat egyszeri kézbesítést kísérel meg munkanapokon 8-16 óra között, de az otthagyott dokumentum alapján a megjelölt postán személyesen átveheti a nyitvatartási időn belül. Öt napig őrzik a csomagot. Amennyiben van rá lehetősége munkahelyi címet is meg lehet adni.

 

3. Házhoz szállítás díjszabása

Debrecen területén a kiszállítás díja bruttó 1.500 Ft. Budapest területén a kiszállítás díja kerületenként változhat, ezért minden esetben egyedileg adjuk meg a kiszállítás díját. Egyéb esetekben Debrecen körzethatárán túl bruttó 127 Ft/Km (oda-vissza számítandó).

 

Szállítás megrendelése: H-P- ig 07h-16h-ig! A tárgynapon 12h-ig leadott, valamint a webáruház munkatársai által visszaigazolt megrendelések még aznap, a 12h után leadott, illetve visszaigazolt megrendelések feladása mánap történik.

Az árak a törvényben meghatározott Áfát tartalmazzák!

 

 

Az OpenCart támogatásával. Tartalommal megtölti a Polár Computer
ITV DEBRECEN-INFO IRODAGÉPTECHNIKAI KFT © 2019