A rendelés menete

1. Jelentkezzen be a „Belépés” oldalon

2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba. A kosár tartalmát két bejelentkezés között megőrizzük.

3. Ellenőrizheti a megvásárolni kívánt termékek darabszámát a „Kosár” oldalon. Itt módosíthatja megvásárolni kívánt darabszámot a „mennyiség” mezőbe beírva a kívánt mennyiséget és a „Frissítés” gombra kattintva.

Az „Eltávolítás” oszlopban kijelölt termékeket a „Frissítés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmából.

Amennyiben további termékeket kíván vásárolni, kattintson a „Tovább nézelődöm” gombra. Amennyiben nem kíván további termékeket vásárolni, és megrendelését véglegesíteni szeretné, kattintson a „Pénztár” gombra

4. Adja meg a szállítási címet, és szállítási módot. Kattintson a „Tovább” gombra!

5. Adja meg a fizetési módot. Amennyibe egyetért, jelölje be az „Elolvastam és elfogadom a Vásárlási és fizetési feltételeket” jelölő négyzetet. Kattintson a „Tovább” gombra

6. Ellenőrizze a megadott adatokat. A " Megrendelés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését.

7. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap.

8. A beérkezett megrendelését telefonon vagy E-mailben minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!

 

Fontos: Ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék.

A hibásan megadott telefonszám vagy e-mail cím meghiúsíthatja a kapcsolatfelvételt, illetve a megrendelés teljesítését. A rendelés leadása során esetleg fellépő technikai hibák téves rendelés feladáshoz vezethetnek. Ilyen esetben a megadott elérhetőségeken rendelkezésére állunk.

Amennyiben valamelyik kötelezően kitöltendő mezőt nem tölti ki, vagy a megadott adatokat a webáruház rendszere hibásnak találja arról a rendszer „Hiba” felirattal értesítést küld. Javítsa ki az adatokat és folytathatja a feldolgozást.

 

Az e-mail-ben történő visszaigazolás elmaradását okozhatja a megadott postafiókjához tartozó tárhely telítettsége, vagy a helytelenül megadott E-mail cím. A visszaigazolást a rendszer a megrendelés rögzítését követően azonnal elküldi.

 

A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

 

 

Az OpenCart támogatásával. Tartalommal megtölti a Polár Computer
ITV DEBRECEN-INFO IRODAGÉPTECHNIKAI KFT © 2019